Artikelen

Hoe stel ik mijn e-mail in op een iPhone? Als je wilt weten hoe je een nieuw wachtwoord aanmaakt voor een mailbox, of hoe je een nieuw... Hulp op afstand Algemene e-mail instellingen Wanneer je een e-mailadres instelt binnen een e-mailprogramma – ook wel cliënt genoemd – dan heb... Ik ontvang een mail van ICANN, wat moet ik hiermee? ICANN is de non-profit organisatie achter domeinextensies. De ICANN stuurt jaarlijks... E-mailadressen beheren (wachtwoord aanpassen) In ons hostingportal kun je van elk e-mail- en hostingpakket, zelf de mailboxen beheren. Zo kun... Hoe bereik ik de webmail In 2021, hebben we één centraal inlogportal gebouwd voor het inloggen op de webmail. Wél zo... Inloggen webmail foutmelding Als je een foutmelding krijgt bij het inloggen op de webmail kan dat verschillende redenen... Out-of-office / auto reply instellen e-mailadres Optie 1: afwezigheidsbericht instellen via de webmail op: jvh.email Je bent niet altijd... Emailadress forwards aanmaken Binnen mijn.jvhhosting.nl is het heel eenvoudig om zelf emailforwards in te stellen. Wil je weten... E-mail instellen Microsoft Outlook 2010 In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... Ik kan bepaalde mails niet ontvangen/verzenden Als je één bepaalde mail of mails van een bepaalde verzender niet ontvangt dan kan dit... Test of je kunt mailen via webmail! Werkt het wel als je via webmail inlogt op je mailbox? Stuur een testmailtje vanaf bijvoorbeeld... E-mail instellen Microsoft Outlook 2013 In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... E-mail instellen Microsoft Outlook 2016 In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... E-mail instellen op Mac OS (Apple Mail) In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma Mail... E-mail instellen Thunderbird In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... E-mail instellen Windows Live Mail In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows Mail? In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mailadres instelt op het e-mailprogramma... Hoe stel ik mijn e-mail in op een Android? In deze handleiding zullen wij je uitleggen hoe je mail kan configureren op een Android toestel.... Hoe maak ik een back-up van e-mail in Microsoft Outlook 2013? In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up (pst bestand) maakt van e-mail in het... Ik krijg een melding dat het SSL-certificaat verlopen of onveilig is, wat nu? Soms krijg je van het mailprogramma op je telefoon, tablet of PC een melding dat een... Hoe importeer ik een back-up in Microsoft Outlook 2013? In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up (pst bestand) importeert in het... Ik wil spamfiltering op mijn domein JVH hosting biedt op alle hostingpakketten standaard een gratis spamfilter (SpamAssassin) aan als... Webmail werkt Mooi! Dat betekent dat je nu in ieder geval aan de slag kunt met de webmail. Je kunt webmail... Support e-mail Heb je e-mail bij JVH hosting staan? Dan heb je toegang tot veel opties. Een groot deel van deze... Phishing mails We krijgen regelmatig meldingen van klanten die mailtjes krijgen met het verzoek om een... Wat betekent Mail delivery failed: returning message to sender? Soms ontvang je na het versturen van een e-mail de melding 'Mail delivery failed: returning... Wat is de naam van de mailserver? In dit artikel kun je alles vinden over het instellen van de e-mail.  Wat is mijn SMTP voor de uitgaande mail? In dit artikel kun je alles vinden over het instellen van de e-mail.    Wat kan ik allemaal met mijn mailbox via mijn.jvhhosting.nl? Je kunt via mijn.jvhhosting.nl een breed scala aan mailbox toevoegingen gebruiken. Je kunt heel... E-mail afzender wijzigen iPhone Wanneer je geen e-mail afzender instelt, dan zal het e-mailprogramma jouw volledige e-mailadres... E-mail afzender wijzigen Android Wanneer je geen e-mail afzender instelt, dan zal het e-mailprogramma jouw volledige e-mailadres...