Artikelen

E-mailadressen beheren (wachtwoord aanpassen) Update: 01-04-2022 In ons nieuwe hostingportal kun je van elk e-mail- en hostingpakket, zelf de... Hoe bereik ik de webmail In 2021, hebben we één centraal inlogportal gebouwd voor het inloggen op de webmail. Wél zo... Inloggen webmail foutmelding Als je een foutmelding krijgt bij het inloggen op de webmail kan dat verschillende redenen... heb je internet Eerst maar een eenvoudige vraag: kijk even of je wel naar ns.nl kunt. Dat was alleen om te... Ik kan bepaalde mails niet ontvangen/verzenden Als je één bepaalde mail of mails van een bepaalde verzender niet ontvangt dan kan dit... Test of je kunt mailen via webmail! Werkt het wel als je via webmail inlogt op je mailbox? Stuur een testmailtje vanaf bijvoorbeeld... Webmail werkt Mooi! Dat betekent dat je nu in ieder geval aan de slag kunt met de webmail. Je kunt webmail... Email instellen op je telefoon/tablet/pc (voor alle mailprogramma's) Programma's waarmee je mailt op pc of smartphone heten mailclients (zoals Outlook en Mail van... Email instellen op pc of mobiel Op computers, tablet en smartphones zijn heel veel programma's waarmee je mail kunt ophalen en... Algemene instellingen van email (voor alle mailprogramma's) Instellen van mail op je computer, telefoon of tabletInstructies voor je eigen mailprogrammaDe... Automatische reply instellen voor emailbox Je bent niet altijd bereikbaar of soms wil je ook niet altijd bereikbaar zijn per mail. Dan is... E-mailbeleid aangescherpt De grootste irritatiefactor op internet is ongewenste email. Eerst was het alleen ongemakkelijk;... E-mailinstellingen Apple Mail aanpassen (iPhone/iPad) Ga naar Wachtwoorden & accounts onder Instellingen Selecteer het desbetreffende... Emailadressen en forwards aanmaken Binnen mijn.jvhhosting.nl is het heel eenvoudig om zelf emailadressen en ook emailforwards in te... Gelukt! Geweldig! Help! Ik kom er echt niet uit Vul het formulier hieronder in.   Hulp bij instellingen op pc of smartphone De leverancier van je mobiel of pc kan je helpen met het gebruik van je mailclient. Jvhhosting... Ik heb problemen met mijn mail WIZARD We gaan in 3 stappen je problemen oplossen. In meer dan 90% van de gevallen is alles zo... Ik kan mails ontvangen en versturen, maar krijg wel foutmeldingen Meestal: - mail.domein of domein ingesteld als inkomende/uitgaande mailserver in plaats van... Ik krijg een melding dat het SSL-certificaat verlopen of onveilig is, wat nu? Soms krijg je van het mailprogramma op je telefoon, tablet of PC een melding dat een... Ik ontvang ICANN e-mails ICANN is de non-profit organisatie achter domeinextensies. De ICANN stuurt jaarlijks... Ik wil een nieuw e-mailadres Wil je een nieuw mailadres aanmaken? Ga dan naar mijn.jvhhosting.nl:... Ik wil spamfiltering op mijn domein JVH hosting biedt op alle hostingpakketten standaard een gratis spamfilter (SpamAssassin) aan als... Kan ik het beste IMAP of POP3 hanteren voor mijn e-mailadres? Voor het ophalen en het lezen van uw inkomende e-mailbox heeft u de keuze uit twee... Outlook Mail Instellen Voor het instellen of het wijzigen van uw mailboxen in Outlook gelden de volgende stappen (tip:... Phishing mails We krijgen regelmatig meldingen van klanten die mailtjes krijgen met het verzoek om een... Support e-mail Heb je e-mail bij JVH hosting staan? Dan heb je toegang tot veel opties. Een groot deel van deze... Wat betekent Mail delivery failed: returning message to sender? Soms ontvang je na het versturen van een e-mail de melding 'Mail delivery failed: returning... Wat is de naam van de mailserver? De mailserver vind je op mijn.jvhhosting.nl. Je kan inloggen met jouw inloggegevens. Weet je niet... Wat is mijn SMTP voor de uitgaande mail? SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Dat is een protocol voor het verzenden van e-mails... Wat kan ik allemaal met mijn mailbox via mijn.jvhhosting.nl? Je kunt via mijn.jvhhosting.nl een breed scala aan mailbox toevoegingen gebruiken. Je kunt heel... Wat kan ik doen aan overgebruik? Je ontvangt van ons een mail met betrekking tot overgebruik op het moment dat je 80% van je... Hoe inloggen op webmail Lukt het niet om te mailen met je mailprogramma (Outlook/Mail)?Dan eerst maar even zorgen dat je...