Algemene e-mail instellingen Print

• mail, instellingen, e-mailadres, instellingen e-mailadres, imap, pop3, webmail, outlook, windows mail, thunderbird, android mail, apple mail, Wachtwoord, Inloggen, smtp, jvh.email, inkomende mailserver, uitgaande mailserver, inkomende mailpoort, uitgaande mailpoort, e-mailserver, e-mailserver, microsoft outlook, jvh.email, e-mail instellingen, e-mailadres verifieren, inkomende mailserver, uitgaande mailserver, inkomende mailpoort, uitgaande mailpoort, smtp, mail instellen
  • 26

Wanneer je een e-mailadres instelt binnen een e-mailprogramma – ook wel cliënt genoemd – dan heb je gegevens nodig.
Goed om te weten dat op het moment dat je bij JVH hosting een domeinnaam- en hostingpakket aanvraagt, de DNS zone wordt aangemaakt met een standaard set DNS records.

Allereerst moet je weten op welke van onderstaande servers jouw e-mail/hostingpakket staat.
Momenteel gebruiken we de volgende servers:

Server Server
Klanten voormalig MoveNext

web11.movenext.nl

web14.movenext.nl

web12.movenext.nl

web15.movenext.nl

Nieuwe servers
JVH hosting

ds4.jvh.systems

ds8.jvh.systems

ds6.jvh.systems

ds7.jvh.systems

Realhosting klanten

v33203.2is.nl

v39169.2is.nl

v33198.2is.nl

v39179.2is.nl

Heb je nét een nieuw pakket besteld?
Dan is dit jouw server
ds8.jvh.systems

Ons netwerk wordt echter regelmatig uitgebreid met nieuwe servers.

Los van het feit dat je in je hostingpakket in het klantportaal ook kunt zien op welke server jouw hostingpakket draait. Hebben we, om het wat makkelijker te maken een tool ontwikkelt waarbij je gewoon je domeinnaam kunt invullen en op 'zoek' kunt klikken.

Onderstaande tool kan automatisch de IMAP / SMTP instellingen van jouw e-mailadres opzoeken. Deze gegevens kun je dan gebruiken bij het instellen van je e-mailadres op bepaalde apparaten of mailprogramma’s zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, Apple mail, Windows mail etc.

Vul je domeinnaam in, dan krijg je van ons de juiste mailinstellingen

Om je e-mail in te stellen heb je natuurlijk ook je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord nodig.
Controleer altijd eerst of deze combinatie klopt door in te loggen op jvh.email

De gegevens die je nodig hebt om je mailbox te koppelen zijn doorgaans de volgende:

• Inkomende server
  • Uitgaande server
  • Inkomende poort
  • Uitgaande poort
  • SSL/TLS (inkomend en uitgaand)
  • E-mailadres
  • Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Stel dan eerst een nieuw wachtwoord in, volg dit stappenplan om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Inkomende e-mailserver

Onderdeel Waarde Voorbeeld
Protocol Hier kun je voor IMAP kiezen. IMAP
Inkomende mailserver Hier vul je de hostname in van jouw server (welke je hierboven via de zoekfunctie opzoekt).
Je kan deze ook terugvinden via het controle paneel onder Abonnementen > jouw website > Hosting informatie
ds8.jvh.systems
Gebruikersnaam Hier vul je het volledige e-mailadres in.
Wachtwoord Hier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres. Wachtwoord
inkomende poort & verbinding Hier vul je port 993 in en SSL bij verbinding 993 SSL

Uitgaande e-mailserver

Onderdeel Waarde Voorbeeld
Uitgaande mailserver Hier vul je de hostname in van jouw server (welke je hierboven via de zoekfunctie opzoekt).
Je kan deze ook terugvinden via het controle paneel onder Abonnementen > jouw website > Hosting informatie
ds8.jvh.systems
Gebruikersnaam Hier vul je het volledige e-mailadres in.
Wachtwoord Hier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres. wachtwoord
Uitgaande poort & verbinding Hier vul je port 465 in en SSL bij verbinding 465 SSL

Handige handleidingen per e-mailprogramma

Binnen de helpdeskcategorie e-mail tref je alle e-mailgerelateerde handleidingen aan. Voor de veelvoorkomende e-mailprogramma’s hebben wij een aparte handleiding ontwikkeld.