Soorten SSL-certificaten Print

• 3

Wij maken gebruik van certificaten van Sectiog (vroeger Comodo). Deze worden door alle browsers vertrouwd. Er zijn verschillende soorten SSL-certificaten van Sectigo bij ons beschikbaar:

-          Sectigo Positive  SSL
-          Sectigo EV SSL

Een Sectigo Postive SSL-certificaat bevat geen bedrijfsgegevens en is hierdoor geschikt voor niet-publieke websites. Het certificaat wordt snel geleverd, is door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie. Het Postive SSL certificaat wordt in drie verschillende versies uitgegeven: een enkel domein (beveiligt een enkele domeinnaam), een multi domein (beveiligt meerdere domeinen in 1 certificaat) en een Wildcard (beveiligt alle subdomeinen van een domein).

Een Sectigo EV SSL-certificaat bevat bedrijfsgegevens en het adres wordt getoond in een groen adresbalk. Men kan dus direct zien wie de eigenaar is van de website. Voor deze certificaten vindt een check volgens zeer strenge eisen plaats. De levering duurt meestal dan ook iets langer. De groene adresbalk zorgt voor een betrouwbare uitstraling wat conversieverhogend kan werken. Hierdoor erg geschikt voor webshops, banken en commerciële websites.

De kosten per certificaat:
-          Sectigo Positive SSL                            € 30,00 per 12 maanden
-          Sectigo Positive SSL multi domain       € 70,00 per 12 maanden
-          Sectigo Positive SSL Wildcard             € 130,00 per 12 maanden
-          Sectigo EV SSL                                   € 180,00 per 12 maanden

Zelf aanvragen in mijn.movenext.nl
Je kan dit certificaat nu zelf aanvragen binnen mijn.jvhhosting.nl. Ga in het linkermenu naar SSL-certificaten en klik in het rechterscherm op de link "Nieuwe SSL aanvragen". Je kan vervolgens een keuze maken uit bovenstaande vier varianten. De meeste certificaten zijn binnen een paar minuten zichtbaar op jouw klantomgeving en dus actief!