Artikelen

Aanpassen PHP versie PHP is een programmeertaal waar veel websites in worden gebouwd. Wordpress is een bekend... Help! Ik kom er echt niet uit Vul het formulier hieronder in.   Hoe kan ik mijn webhostingpakket upgraden? Besluit je vervolgens jouw hostingpakket te upgraden dan is dat mogelijk om zelf te regelen... Hoe maak ik een back-up van mijn serveromgeving? Een back-up van jouw website of accountinstellingen kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld bezig... Hoe wijzig ik mijn FTP-gegevens? FTP staat voor File Transfer Protocol. Hiermee kun je data opgeslagen op jouw lokale computer... SSL Proof: heb ik geen mixed content? Om informatie over een beveiligde verbinding te tonen (SSL-certificaat) moet de inhoud van jouw... SSL Proof: traceren van onveilige content in Chrome en Firefox Heb jij een Snelsite dan heb je weinig tot geen last van mixed content. Mochten er toch problemen... SSL-Proof : bestaande Wordpress website Als je een website met een beveiligde verbinding wilt (SSL-cerrtificaat) moet ook de inhoud van... SSL-certificaat Zowel voor de legitimiteit van de website als de privacy waarborging van jouw bezoekers is een... Soorten SSL-certificaten Wij maken gebruik van certificaten van Sectiog (vroeger Comodo). Deze worden door alle browsers... Subdomein toevoegen Heb je bij ons een hostingpakket met de mogelijkheid tot ondersteuning voor subdomeinen? Dan kan... Terugzetten back up op domein / subdomein Wanneer je een back up van een website wilt terugzetten binnen onze serveromgeving Plesk dan is... Waar vind ik mijn eigen servergegevens? De server waarvan u gebruik maakt vindt u door in te loggen op mijn.jvhhositng.nl (het... Wat is Mixed content? Mixed content wordt als term gebruikt voor “gemixte content” binnen een webpagina. Wanneer een... Wat is hosting? Hosting is het voorzien van webruimte voor individuelen of bedrijven, die zelf geen eigen... Wat kan ik doen aan overgebruik? Je ontvangt van ons een mail met betrekking tot overgebruik op het moment dat je 80% van je...