Artikelen

Hostingstatistieken inzien en mijn hostingverbruik / overgebruik bekijken Wanneer je meer data verbruikt op onze server dan de afgesproken hoeveelheid binnen jouw... Algemene e-mail instellingen Wanneer je een e-mailadres instelt binnen een e-mailprogramma – ook wel cliënt genoemd – dan heb... Hoe log ik in op de Plesk server beheeromgeving? Geregeld krijgen we de vraag; 'hoe log ik in op Plesk?'.  In dit artikel leggen we het even uit.... Ik ontvang een mail van ICANN, wat moet ik hiermee? ICANN is de non-profit organisatie achter domeinextensies. De ICANN stuurt jaarlijks... Aanpassen PHP versie Geregeld krijgen we de vraag; 'hoe log ik in op Plesk?'.  In dit artikel leggen we het even uit.... Hoe wijzig ik mijn FTP-gegevens? FTP staat voor File Transfer Protocol. Hiermee kun je data opgeslagen op jouw lokale computer... Subdomein toevoegen Heb je bij ons een hostingpakket met de mogelijkheid tot ondersteuning voor subdomeinen? Dan kan... Wat is Mixed content? Mixed content wordt als term gebruikt voor “gemixte content” binnen een webpagina. Wanneer een... Wat is hosting? Hosting is het voorzien van webruimte voor individuelen of bedrijven, die zelf geen eigen... Waar vind ik mijn eigen servergegevens? De server waarvan u gebruik maakt vindt u door in te loggen op mijn.jvhhositng.nl (het... Terugzetten back up op domein / subdomein Wanneer je een back up van een website wilt terugzetten binnen onze serveromgeving Plesk dan is... SSL-Proof : bestaande Wordpress website Als je een website met een beveiligde verbinding wilt (SSL-cerrtificaat) moet ook de inhoud van... SSL-certificaat Zowel voor de legitimiteit van de website als de privacy waarborging van jouw bezoekers is een... SSL Proof: traceren van onveilige content in Chrome en Firefox Heb jij een Snelsite dan heb je weinig tot geen last van mixed content. Mochten er toch problemen... SSL Proof: heb ik geen mixed content? Om informatie over een beveiligde verbinding te tonen (SSL-certificaat) moet de inhoud van jouw... Soorten SSL-certificaten Wij maken gebruik van certificaten van Sectiog (vroeger Comodo). Deze worden door alle browsers... Hoe kan ik mijn webhostingpakket upgraden? Besluit je vervolgens jouw hostingpakket te upgraden dan is dat mogelijk om zelf te regelen... Help! Ik kom er echt niet uit Vul het formulier hieronder in.