Subdomein toevoegen Print

• 3

Heb je bij ons een hostingpakket met de mogelijkheid tot ondersteuning voor subdomeinen? Dan kan je heel gemakkelijk zelf subdomeinen toevoegen binnen de klantomgeving mijn.jvhhosting.nl. Hieronder volgt een beschrijving stap voor stap.

• log allereerst in op mijn.jvhhosting.nl.
  • vervolgens ga je op het dashboard in het linkermenu naar Abonnementen -> hosting

detailpagina menu.png

• kies in de lijst met websites de website waarvoor je een subdomein wilt aanmaken
  • klik onderaan op de knop 'subdomeinen'

• Klik vervolgens op subdomein aanmaken en maak je eigen subdomein aan.

• Het kan even duren voordat het subdomein toegevoegd is, maar meestal kun je binnen 5 minuten gebruikmaken van het subdomein en er een website op plaatsen!