JVH hosting Kennisbank E-mail Hoe importeer ik een back-up in Microsoft Outlook 2013?

Hoe importeer ik een back-up in Microsoft Outlook 2013? Print

• 4

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up (pst bestand) importeert in het e-mailprogramma Microsoft Outlook 2013.

Stappenplan

1. Open Microsoft Outlook 2013 en klik op Bestand
  2. Klik op Openen en vervolgens op Importeren/Exporteren
  3. Kies voor de optie Gegevens uit een ander programma of bestand importeren
  4. Kies voor de optie Outlook-gegevensbestand (.pst)
  5. Selecteer de back-up die je wilt importeren

1. Open Microsoft Outlook 2013 en klik op Bestand

In het hoofdmenu van Microsoft Outlook 2013 klik je op Bestand.

Bestand in Microsoft Outlook

2. Klik op Openen en vervolgens op Importeren/Exporteren

In het menu kies je voor Openen om vervolgens de optie Importeren/Exporteren aan te klikken.

Importeren / Exporteren Microsoft Outlook 2013

3. Kies voor de optie Gegevens uit een ander programma of bestand importeren

In het het volgende scherm heb je een aantal opties. We kiezen voor de optie Gegevens uit een ander programma of bestand importeren.

Gegevens uit een ander programma of bestand importeren Microsoft Outlook 2013

Hierna klik je op Volgende.

4. Kies voor de optie Outlook-gegevensbestand (.pst)

In het het volgende scherm kies je voor de optie Outlook-gegevensbestand (.pst).

Een pst bestand is een export bestand wat je kunt importeren wanneer je jouw e-mail, contactpersonen en agenda items wilt overzetten naar en ander e-mailadres of een andere computer.

Bestanden importeren Microsoft Outlook 2013

Hierna klik je weer op Volgende.

5. Selecteer de back-up die je wilt importeren

In het het volgende scherm kies je de back-up die je wilt importeren.

Outlook-gegevensbestand importeren Microsoft Outlook 2013

Hierna klik je weer op Volgende.

Vul indien vereist het wachtwoord van het pst bestand in. Maak indien gewenst een keuze uit de overige opties en klik op Voltooien om de back-up te importeren.

Outlook-gegevensbestand importeren map Microsoft Outlook 2013

Hierna is de back-up succesvol geïmporteerd.