JVH hosting Kennisbank E-mail Hoe bereik ik de webmail

Hoe bereik ik de webmail Print

• webmail, Inloggen, e-mailadres, Mailbox, mail, email
  • 0

In 2021, hebben we één centraal inlogportal gebouwd voor het inloggen op de webmail. Wél zo handig.

Je kan de webmail vanaf nu bereiken op jvh.email

Wat is webmail:
Webmail (jvh.email) is eigenlijk een website waar je direct in kunt loggen op je mailaccount op onze server. Daarmee kun je zien of je mail bij ons gewoon werkt.
Het grote voordeel is: je kunt ook gewoon emails sturen en ontvangen en zo dus testen of de webmail goed werkt.
Als de webmail goed werkt en je toch mailproblemen ervaart, dan zit het waarschijnlijk in de configuratie van het mailprogramma dat je gebruikt.