JVH hosting Kennisbank E-mail E-mail filteren en verwijderen in je webmail

E-mail filteren en verwijderen in je webmail Print

• Verwijderen, webmail, verbruik
  • 0

Hoe verwijder je gemakkelijk mail en filter je de webmail?

1. Allereerst het aantal berichten per pagina verhogen naar 200:
Ga naar: Instellingen > Mailboxweergave > Aantal berichten per pagina '200' > Opslaan
Nu kun je meer berichten per pagina selecteren om te verwijderen.

2. Hoe filter je op grote of op jaar.
Om op grote van een mailinhoud te zoeken of van oud naar nieuw te filteren kun je gebruikmaken van de opties.
Ga naar: E-mail > Opties > Selecteer de mannier dat je wilt filteren > Opslaan

3. Mail selecteren. Hele pagina of selectievakjes tonen.
Je kunt hele pagina's aan oude mail verwijderen door een hele pagina te selecteren. Dat zijn er dan in 1x 200. Maar ook meerdere mailtjes selecteren 'Selectie' onder Selecteer te kiezen.
Ga naar: E-mail > Selecteer > Kies de gewenste selectie optie.

Dit zal het proces van het verwijderen van mail sneller laten verlopen.