JVH hosting Kennisbank E-mail Hoe stel ik mijn e-mail in op een iPhone?

Hoe stel ik mijn e-mail in op een iPhone? Print

• iphone, apple, email, e-mailadres, e-mail instellingen, instellingen e-mailadres, inkomende mailpoort, inkomende mailserver, imap, apple mail, Apple
  • 0

Als je wilt weten hoe je een nieuw wachtwoord aanmaakt voor een mailbox, of hoe je een nieuw e-mailadres aanmaakt dan kun je het beste de video in dit artikel bekijken: E-mailadressen beheren (wachtwoord aanpassen)

1. Open Instellingen

Als je alle gegevens bij de hand hebt ben je klaar om het e-mailadres daadwerkelijk in te stellen. Klik op het icoontje ‘Instellingen’.

2. Open Accounts en wachtwoorden

Vervolgens klik je op ‘Accounts en wachtwoorden’.

3. Maak een nieuw account aan

Klik in het menu op ‘Nieuwe account’.

In het overzicht kies je voor de optie ‘Anders’.

In het volgende scherm klik je op ‘Voeg mailaccount toe’.

4. Vul de algemene e-mail gegevens in

Nu kom je in het scherm waarbij je de algemene e-mail gegevens dient in te vullen.

5. Vul de serverinstellingen in

Nu kom je in het scherm waarbij je serverinstellingen gaat configureren.

Al onze e-mail instellingen kun je hier vinden: Open Algemene Mail-instellingen ->

Hieronder volgt een beschrijving wat je waar dient in te voeren:

Server voor inkomende mail

Wat Omschrijving
Hostnaam jvh.email
Gebruikersnaam Vul hier het (volledige) e-mailadres in welke je wilt gaan instellen.
Wachtwoord Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres.

Server voor uitgaande mail

Wat Omschrijving
Hostnaam jvh.email
Gebruikersnaam Vul hier het (volledige) e-mailadres in welke je wilt gaan instellen.
Wachtwoord Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres.

Als je alles hebt ingevuld klik je op ‘Volgende’. Klik bij de melding over serveridentiteit op ‘Ga door’.

Vervolgens worden de serverinstellingen gecontroleerd.

Klik als laatste stap op ‘Bewaar’. Vervolgens is het e-mailadres succesvol geïnstalleerd, je kunt het e-mailadres nu direct gebruiken!

6. E-mail klaar om te gebruiken

Klik op het icoontje ‘Mail’ om je e-mail te openen.

Handige handleidingen per e-mailprogramma

Binnen de helpdeskcategorie e-mail tref je alle e-mailgerelateerde handleidingen aan. Voor de veelvoorkomende e-mailprogramma’s hebben wij een aparte handleiding ontwikkeld.