JVH hosting Kennisbank Domeinen & DNS Hoe verhuis ik mijn domeinnaam naar JVH hosting?

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam naar JVH hosting? Print

• 0

In de meeste gevallen verhuis je een domeinnaam als volgt:
1. Vraag een verhuiscode/autorisatiecode op bij je huidige provider
2. Druk op deze link mijn.jvhhosting
3. Vul het domeinnaam in en de authorisatie code

5. Geef aan of je een webhostingpakket bij het domein wil afnemen of dat je verder wil gaan zonder pakket.

6. Controleer je bestelling in het overzicht en klik als alles goed is op 'Bestelling afrekenen'

De verhuizing wordt nu verwerkt en het domein moet binnen enkele minuten verhuisd zijn.

verhuizen