JVH hosting Kennisbank Domeinen & DNS Mijn domeinnaam staat bij een andere provider, kan ik alsnog bij jullie hosten?

Mijn domeinnaam staat bij een andere provider, kan ik alsnog bij jullie hosten? Print

• 1

Wanneer jouw domeinnaam niet bij jvhhosting staat geregistreerd kun je alsnog een hostingpakket bij ons afnemen. Om de domeinnaam te koppelen dient de derde partij jouw domein in de nameservers te koppelen aan het IP adres van onze server. Dit IP adres staat vermeld in de e-mail die je ontving na de aanvraag van het hostingpakket. Je kunt het ook vinden via mijn.jvhhosting.nl

Je kunt er ook voor kiezen om het domein naar ons toe te verhuizen! Zeg in dat geval eerst het domein op bij je huidige provider en vraag de verhuiscode aan. Ga vervolgens naar mijn.jvhhosting.nl, bestel het domein via de webshop en vul de verhuiscode als hierom gevraagd wordt!

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!