JVH hosting Kennisbank Domeinen & DNS Waar kan ik een verhuistoken vinden?

Waar kan ik een verhuistoken vinden? Print

• 0

Wanneer je inlogt op mijn.jvhhosting.nl zie je aan de linkerkant een hoofdmenu.

Een van de opties is  "Domeinnamen".

Bij het doorklikken op de betreffende domeinnaam krijg je de domeineigenschappen te zien.

eenmaal in de domeineigenschappen zie je links de optie verhuiscode/EPP-code ophalen. klik hierop en je code komt te voorschijn

Geef deze code door aan je nieuwe provider.

Om je domeinnaam snel te kunnen vinden, kan je ook de zoekfunctie gebruiken.

Voorbeeld:

Zoekfunctie opengeklapt JVH hosting.png