JVH hosting Kennisbank Algemeen Inloggegevens voor mijn.jvhhosting.nl opvragen

Inloggegevens voor mijn.jvhhosting.nl opvragen Print

• 0

Ga naar mijn.jvhhosting.nl/password/reset en vul vervolgens je emailadres in.

Let op!

Dit emailadres moet wel gebruikt zijn bij de originele registratie van jouw account of een actieve gebruiker zijn binnen je account.

Je ontvangt per mail instructies op ditzelfde emailadres hoe het nieuwe wachtwoord is in te stellen.
Hierna kan je op mijn.jvhhosting.nl inloggen met de nieuwe inloggegevens.