DNS caching legen Print

• DNS, DNS instellingen, DNS cache, cache
  • 2

Volg de volgende stappen om uw DNS caching te legen.

Windows
1. Druk op de Windows + R-toetsen om het vak Uitvoeren te openen.
2. Typ cmd in het vak en klik op OK of druk op Enter.
3. Typ of kopieer vervolgens  ipconfig /flushdns in het vak en druk op OK of druk op Enter.
4. Typ of kopieer vervolgens  ipconfig /release in het vak en druk op OK of druk op Enter.
5. Typ of kopieer vervolgens  ipconfig /renew in het vak en druk op OK of druk op Enter.

De DNS caching is nu geleegd en nu zullen de diensten ook weer naar behoren worden getoond. Sluit het vak.

Videouitleg voor Windows

MacOS
1. Voer op de Mac een van de volgende stappen uit: Klik op het Launchpad-symbool in het Dock, typ "Terminal" in het zoekveld en klik vervolgens op 'Terminal'.
2. Druk op Enter en typ vervolgens uw wachtwoord (het wachtwoord waar u uw computer mee opstart) in en druk op Enter.
3. Plak vervolgens de volgende taak in het vlak: sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder en druk op Enter.

De DNS caching is nu verholpen en nu zullen de diensten ook weer naar behoren worden getoond. Sluit de Terminal