Ik wil opzeggen Print

• 0

Wat jammer! Voor ons belangrijk om te weten: wil je opzeggen omdat je onze dienst niet meer nodig hebt? of ben je niet tevreden over wat we voor je doen. Kunnen wíj wat doen om je beter van dienst te zijn? Bel naar 085 022 0211 en we nemen graag de tijd om met je te praten over je ambities op internet.

Als je niet langer van bepaalde diensten gebruik wilt maken, dan vragen we je om op te zeggen. Sommige producten kun je online in mijn.jvhhosting.nl beeindigen. Je kunt altijd opzeggen door een mail te sturen met het onderwerp opzegging. Let op: als je een domeinnaam opzegt, loopt de hosting nog door (en andersom).

Het overzicht van je producten vind je in mijn.jvhhosting.nl. Je kunt inloggen met je mailadres en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord kwijt? klik dan op wachtwoord vergeten.

Als je ingelogd bent kies je in het menu links abonnementen-> en dan het abonnement wat je wilt opzeggen en klik er vervolgens op. Hierna verschijnt er een knop met "product opzeggen"

Opzeggen