JVH hosting Kennisbank Administratie & facturatie Mag ik de berichtgeving op een ander mailadres ontvangen?

Mag ik de berichtgeving op een ander mailadres ontvangen? Print

• 0

ALLE berichtgeving van jvhhosting wordt naar alle e-mailadressen van de ingestelde gebruikers gestuurd.

In mijn.jvhhosting.nl kun je kiezen op welke adressen je berichtgeving ontvangt. Je kunt bijvoorbeeld je facturen op meerdere mailadressen ontvangen: voeg in mijn.jvhhosting.nl een gebruiker toe. Wil je juist minder berichtgeving ontvangen: dan kun je een mailadres verwijderen of aangeven dat je hier bepaalde berichtgeving niet wilt ontvangen.

Het kan zijn dat je onze berichtgeving dubbel in je mailbox ontvangt. Vaak het dit te maken met het feit dat er meerdere gebruikers ingesteld staan die uitkomen in jouw mailbox. Je kan hiervan een overzicht zien in mijn.jvhhosting.nl

Let op: Het mailadres waarmee je inlogt en waarop je facturen krijgt is gelijk de loginnaam,

Als je bent ingelogd met een eigenaarsaccount, klik je in het menu links op Account-> Gebruikersbeheer hier kan je andere mensen toegang geven door ze uit te nodigen via Email en de juiste machtigingen mee te geven. Onder Account bewerken aan de linkerkant kan je voor je eigen account aanvinken welke E-mails je wel en niet wilt ontvangen

gebruiker toevoegenn.png

Soms wil je bijvoorbeeld een specifiek e-mailadres voor facturen (bijv. factuur@ / administratie@ / invoice@) ingesteld hebben. Voeg deze allereerst als gebruiker toe. Je kunt vervolgens per gebruiker instellen welke berichtgeving deze wel of niet ontvangt.

Let op: als je een gebruiker toevoegt en verder niets instelt, krijg deze gebruiker facturen, herinneringen etc. allemaal in zijn of haar mail. De gebruiker kan deze in account bewerken aan of uit zetten

email voorkeuren.png