JVH hosting Kennisbank Administratie & facturatie Ik wil voortaan via automatische incasso betalen

Ik wil voortaan via automatische incasso betalen Print

• 0

Automatische incasso is ideaal en zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je facturen. Maandelijks worden deze van het door jouw aangewezen rekening nummer afgeschreven. Heb je nog geen automatische incasso? Regel het zelf in mijn.jvhhosting.nl

Klik op mijn.jvhhosting.nl om direct door te gaan naar de juiste pagina. Mocht je niet meer ingelogd zijn, dan wordt eerst gevraagd in te loggen. Je kan ook onderstaande stappen volgen:

• Log in op mijn.jvhhosting.nl
  • In het linker menu klik je op 'administratie' er opent nu een submenu.
  • In dit submenu klik je op 'automatische incasso'

• klik op incasso gegevens bewerken
  • Vul de naam van de rekeninghouder in onder 'Naam bankrekeninghouder'
  • Vul je rekeningnummer in onder 'IBAN'
  • Vul de BIC code van je rekeningnummer in onder 'BIC'
  • Klik op Ik geef toestemming om automatische incasso te activeren en klik op opslaan
  • That's it, je kan het altijd uitzetten door de machtiging weer in te trekken.

incasso