JVH hosting Kennisbank Administratie & facturatie Betalingsherinnering ontvangen en wel betaald?

Betalingsherinnering ontvangen en wel betaald? Print

• 0

Heb je een betalingsherinnering ontvangen terwijl je al wel betaald hebt? Dat moet natuurlijk niet. Wat kan er aan de hand zijn?

Wekelijks worden de betalingen van de afgelopen week verwerkt. Misschien hebben de betaling en de herinnering elkaar gekruist?

Wil je in een mailtje aan support@jvhhosting.nl aangeven om welke factuur het gaat, wat het bedrag is en wat de datum is waarop het bedrag bij jou is afgeschreven? Vermeld in het onderwerp: betalingsbewijs. Een screenshot van de betaling uit internetbankieren is ook voldoende.

Onder administratie -> mijn facturen, kun je precies zien welke betalingen er zijn verwerkt. De factuur heeft dan de status 'Voldaan'. In Mijnjvhhosting vind je alle informatie over je producten en je account. Log in met je mailadres en je wachtwoord. Wachtwoord kwijt? Druk dan op Wachtwoord vergeten.

Wachtwoord vergeten inlog veld