JVH hosting Kennisbank Administratie & facturatie Hoe kan ik een kopie factuur opvragen

Hoe kan ik een kopie factuur opvragen Print

• 0

Je kan inloggen op mijn.jvhhosting.nl. Dit is jouw klantomgeving. Hierin kan je al jouw geregistreerde producten zien en ook uw accountgegevens en facturen.
Na inloggen zie  je een linkermenu. In dit menu staat onderaan de optie "Administratie -> mijn facturen".

Het klikken hierop geeft een submenu. Via dit submenu kan je al je facturen bekijken. Hierin staat ook aangegeven of de facturen nog openstaand zijn of al voldaan. Door te klikken op de betreffende factuur opent zich de factuur. Je kan hier de factuur printen of doorsturen door de knoppen bovenaan de factuur.