JVH hosting Kennisbank Administratie & facturatie Ik wil de e-mailadressen die facturen ontvangen wijzigen

Ik wil de e-mailadressen die facturen ontvangen wijzigen Print

• 1

Het is niet altijd handig dat jij onze factuur ontvangt. Soms wil je dat het gewoon rechtstreeks naar de financiële afdeling of jouw boekhouder wordt gestuurd. Aanpassingen in gebruikers kun je gemakkelijk zelf doen!

Ga naar account -> contactpersonen

• Hier kun je bestaande contactpersonen inzien, bewerken, aanmaken en verwijderen. Voorwaarde is wel dat jouw profiel de hoofdgebruiker is binnen het bedrijfsaccount. Elk account binnen het klantportaal heeft één hoofdgebruiker. Doorgaans de gebruiker die het account heeft aangemaakt tijdens registratie. Andere gebruikers hebben deze optie niet. Als je de hoofdgebuiker bent, kun je onder contactpersonen de gebruikers beheren die bijv. bepaalde mails moeten krijgen.

Gebruiker toevoegen

email voorkeuren