JVH hosting Kennisbank Fraude Pas op voor spookfactuur van HSI Domein & Hosting Service NL: Betaal registratie binnen twee weken

Pas op voor spookfactuur van HSI Domein & Hosting Service NL: Betaal registratie binnen twee weken Print

  • HSI Domein & Hosting Service NL, Domein & Hosting Service NL, HSI, Fraude, Spookfacturen, Oplichting
  • 2

Pas op voor spookfacturen van het bedrijf HSI Domein & Hosting Service NL of Comnet24.

Geregeld krijgen we vragen van klanten of onderstaande factuur bij ons vandaan komt, omdat vergelijkbare hostingdiensten aangaande de inhoudelijke factuur dan bij ons worden afgenomen. 

Trap hier niet in! Vraag het desnoods even na bij onze support. 

De vuistregel is dat alle communicatie vanuit JVH hosting, altijd in de branded huisstijl de deur uitgaat. Dit geldt zowel voor onze mails als onze facturen. 

Deze fraude facturen zijn eenvoudig te herkennen aan de volgende kenmerken: 

  • afwijkende en vooral kenmerkende huisstijl welke niet overeenkomt met JVH hosting 
  • de factuur in combinatie met de bijbehorende mail komt nogal dwingend over 
  • bedrijfsnaam: HSI Domein & Hosting Service NL of Comnet24
  • doorgaans afkomstig van vreemde mailadressen, bijvoorbeeld comet24@gmail.com 
  • het doet lijken op een factuur, terwijl het in feite een aanbieding is. Ergens op de factuur staat in hele kleine letters de volgende tekst. Let vooral op het stukje dikgeklikt:
Gaarne willen wij u informeren dat u in de toekomst uw factuur uitsluitend digitaal gaat ontvangen. Zowel voor als na betaling is het altijd nog mogelijk om uw bedrijfsgegevens te wijzigen. dit kan door de gewijzigde bedrijfsgegevens per mail aan ons te verstrekken .Op grond van de aan ons op basis van het bovenstaande verleende opdracht welke als faktureringsgrondslag dient, leveren wij u de navolgende dienst; het registreren van de .co of .info domeinextentie gekoppeld aan uw huidige .nl.domeinnaam, indien u akkoord gaat met het bovenstaande is uw domeinregistratie geldig van de termijn zoals hierboven beschreven.Let op! dit is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging. Mocht tijdige betaling uitblijven vervalt onze dienstverlening en verblijft de domeinextentie opkoopbaar voor derden.
 
De factuur is doorgaans te herkennen aan onderstaande kenmerkende huisstijl:
 
 

Was dit antwoord nuttig?

« Terug