JVH hosting Kennisbank Webmail jvh.email Hoe importeer ik contactpersonen in jvh.email?

Hoe importeer ik contactpersonen in jvh.email? Print

• 0

In deze handleiding leggen we je uit hoe je contactpersonen importeert in het e-mailprogramma webmail (jvh.email).

Stappenplan

1. Open webmail en klik op contactpersonen
  2. Importeer

1. Open webmail en klik op contactpersonen

Zodra je bent ingelogd in webmail klik je in het menu links op de knop contactpersonen

2. Importeer de contactpersonen

Klik vervolgens op Importeren rechts bovenaan.

Hierna krijg je de mogelijkheid om een vCard te uploaden. Dit is een bestandsformaat wat wordt ondersteund door vrijwel alle e-mailprogramma’s.

Kies de gewenste opties en klik vervolgens op Importeren.