JVH hosting Kennisbank Webmail jvh.email Hoe importeer ik een back-up in webmail?

Hoe importeer ik een back-up in webmail? Print

• 1

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up (.eml bestand) importeert in het e-mailprogramma jvh.email

Stappenplan

1. Open Webmail, klik rechts boven op "meer" en vervolgens op importeren
  2. Selecteer de back-up die je wilt importeren

1. Open Webmail en klik rechts op 'meer'.

In het hoofdmenu van Webmail zie je rechts drie bolletjes bij het menu item 'meer'. Klik hier eenmaal op en klik vervolgens op 'importeren'.

2. Selecteer de back-up die je wilt importeren

In het het volgende scherm upload je van je lokale computer de back-up (.eml) die je wilt importeren.

Een .eml bestand is een export bestand wat je kunt importeren wanneer je jouw e-mail wilt overzetten naar een ander e-mailadres of een andere computer.

Hierna klik je op Toevoegen en wordt de back-up geïmporteerd.