JVH hosting Kennisbank Webmail jvh.email E-mail handtekening instellen webmail

E-mail handtekening instellen webmail Print

• 0

Wanneer je geen e-mail handtekening instelt, dan moet je iedere keer zelf de e-mail ondertekenen. De meeste gebruikers vinden het echter handiger- en/of professioneler om daar een vaste handtekening in te stellen. Gelukkig kan je dit gemakkelijk wijzigen zodat je niet iedere keer zelf de e-mail moet ondertekenen.

Stappenplan

1. Open je webbrowser en benader de URL jvh.eamil
  2. Log in met het volledige e-mailadres en wachtwoord
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik op Identiteiten
  5. Wijzig de Ondertekening

1. Open je webbrowser en benader de URL jvh.email

Iedere webmail omgeving is de benaderen via de volgende URL: jvh.email

URL webmail

2. Log in met het volledige e-mailadres en wachtwoord

Je komt dan op het inlogscherm, hier vul je het volledige e-mailadres en wachtwoord in.

Inlogscherm webmail

3. Klik op Instellingen

Nu je bent ingelogd kan je de webmail gebruiken, de werking lijkt veel op andere e-mailprogramma’s. Klik aan de linkerkant op Instellingen.

4. Klik op Identiteiten

Binnen de pagina Instellingen kan je tal van instellingen wijzigen. Klik op Identiteiten en vervolgens op het e-mailadres.

5. Wijzig de Ondertekening

Vervolgens kan je het veld Ondertekening aanpassen naar de gewenste e-mail handtekening. Klik op Opslaan om de wijziging op te slaan.